VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSKENDER ALIŞKANLIĞINI BOZMADI...

5 Ekim 2014

Boluspor’da kötü gidişat devam ediyor… Kırmzı beyazlı ekibimiz Bucaspor deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönerken, sezon başında ...

Boluspor’da kötü gidişat devam ediyor… Kırmzı beyazlı ekibimiz Bucaspor deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönerken, sezon başında gönderdiğimiz golcü oyuncu İskender Alın 2 gol atarak Boluspor’u yıkan oyuncu oldu. İskender başka takımlarda oynarken, Boluspor'a gol atma alışkanlığını bozmadı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Bucaspor 7. dakikada İskender Alın'la 1-0 öne geçti. Kalemizde ataklarını sürdüren sarı lacivertli ekip ilk yarının son dakikasında Gökhan Sinanoğlu ile bulduğu golle devreyi 2-0 kapattı.

 İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADIK

İkinci yarıya ilk devreye göre daha iyi başlayan Boluspor, 71. dakikada Emre Kılınç'ın kaleciyi çalımlayarak attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu golden sonra beraberlik golü için rakip sahada baskı yapan kırmızı beyazlı ekibimiz yakalandığı kontra atakta hakem Suat Arslankaya penaltı noktasını gösterdi. Savunmanın arkasına sarsan İskender Alın'a Deniz'in yaptığı faul sonrası savunma oyuncumuz kırmızı kart görürken, topun başına gelen Erkan ise topu direğe nişanladı. Bu pozisyondan sonra İskender yeniden sahneye çıkarak 90. dakikada Bucaspor'un 3. golünü kaydetti. Karşılaşmada son sözü ise uzatma dakikalarında rakip fileleri bulan Ali Dere söyledi.

Bucaspor bu galibiyetle puanını 5'e yükseltirken, Boluspor 4 puanda kaldı. Ekibimiz haftaya kendi sahasında ligin yeni ekibi Altınordu ile karşılaşacak.

1 yorum yapılmış
  • mert
    5 Ekim 2014 • 11:00
    sürekli yenilen takım falan varsa gelsin bizim kale bolu tüneline döndü giren çıkan belli değil bi aralar hep atacanın yüzünden atacan da kaleci mi bee o gitsin lan atacanın yerine kimi alsak oynar ne defansı atacanın hatası defans çok iyi bizim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.