VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU NASIL BİR AÇIKLAMA ÇETİNKAYA!

2 Ekim 2014

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya yaptığı açıklamada Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu ...

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya yaptığı açıklamada Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu Festivalini eleştirerek  Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a yüklendi. Çetinkaya, “Festivalin bazı bölümlerinin batı dünyasında yapılan karnavalları andırması, Bolu toplumunun manevi ve ahlâki yönden olumsuz olarak etkilenmesinden endişe ediyoruz” dedi.

 Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Önümüzde idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramı'nın, toplumumuzda birlik ve beraberliğe, sevgi ve muhabbete vesile olmasını temenni eder ; Herkese saadetler dilerim. Zira  böyle güzel günler toplumun barış ve huzuru  için önemli günlerdir. Yine aynı şekilde bir yöreye ait olan tarihi şahsiyetler için anma günlerinin de toplum için önemli günlerden olduğuna  inanıyoruz. Şayet bu anma programlarının toplumun ahlâki ve manevi değerlerine uygun olarak düzenlenirse olumlu katkı  sağlayacağı muhakkaktır. Aksi takdirde toplumdaki ahlaki yapının bozulmasına sebep olur.

 Bolumuzda bir KÖROĞLU FESTİVALİ yapıldı. Buna canı gönülden katılıyoruz. Fakat festivalin bazı bölümlerinin batı dünyasında yapılan karnavalları andırması, BOLU toplumunun manevi ve ahlâki yönden olumsuz olarak etkilenmesinden endişe ediyoruz.

“CADDE ÜZERİNDEKİ OTURAKLAR KALDIRILSIN”

Bu endişemizi haklı kılan sebep ise sayın Alaaddin Yılmaz’ın İzzet Baysal Caddesi ve CAFE uygulamalarıdır. Zira Alaaddin Yılmaz bu caddedeki  değişikliği batı dünyasında gördüğü Paris teki ŞANZELİZE’yi örnek alması, manevi ve ahlaki değerler açısından, işe yanlış başlamasına neden olmuştur. Zira bizim kültürümüzde yer alan temel esas; insanların gelip geçtiği yol güzergahlarında oturulmamasıdır. Bu temel esas kötü niyetli kişilerin bakışları ile iffet sahibi kadın ve kızlarımızın incitilmesini önlemek içindir. Maalesef bu caddede bu tür olumsuzlukların yaşandığına şahit oluyoruz. Korkumuz bunun giderek çoğalmasıdır. Hiç olmazsa cadde üzerindeki oturakların kaldırılmasını tavsiye ediyoruz.

 “MİLLİ GÖRÜŞ ANLAYIŞININ İLK VE EN ÖNEMLİ PRENSİBİ ÖNCE AHLÂK VE MANEVİYAT PRENSİBİDİR”

 Yine sayın ALAADDİN YILMAZ’ın dolu olması ile övündüğü CAFE uygulaması da toplumun manevi geleceği açısından endişe vermektedir. Özellikle Üniversite gençliğimizin mecburen takılmak zorunda kaldığı bu mekanlar, bizim tarih boyu  taşıdığımız manevi ve ahlâki değerlerimize olumsuz katkı yapmaya sebep olacağından endişe ediyoruz.

 Söylemlerinde dindar bir nesil hedefleyen AKP ye gönülden katılıyoruz, destekliyoruz. Fakat bu tür uygulamalarla dindar bir neslin yetişmeyeceğini, aksine ileride çok büyük bir ahlâki ve manevi çöküntünün yaşanacağını haber veriyoruz. Bizim benimsediğimiz  MİLLİ GÖRÜŞ anlayışının ilk ve en önemli prensibi ÖNCE AHLÂK VE MANEVİYAT prensibidir. Milli görüşün tek temsilcisi olan SAADET PARTİSİ ise  bu bayrağı azim ve kararlılıkla kıyamete kadar dalgalandıracaktır. Zira tek çare önce ahlak ve maneviyattır. TEK ÇARE   SAADET  PARTİSİ’dir.

1 yorum yapılmış
  • galip akın
    1 Ekim 2014 • 11:00
    Önce başkanın ne dediğini anlayın sonra haber yapın.Festivallerin bazı bölümleri karnavallara benziyor diyor.Önce anla.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.