VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA GÜN İÇİNDE YAŞANAN GELİŞMELER

1 Ekim 2014

Boluspor’da gün içinde hareketli saatler yaşandı. PFDK’nın haftalık raporu açıkladı. Boluspor’a Adana Demirspor maçında tribünlerin ...

Boluspor’da gün içinde hareketli saatler yaşandı. PFDK’nın haftalık raporu açıkladı. Boluspor’a Adana Demirspor maçında tribünlerin “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle ceza yolda. Hafta sonu deplasmanda oynanacak Bucaspor maçının hazırlıkları tam gaz sürüyor. Antrenman sonrası açıklama yapan teknik direktör Reha Erginer; “Demirspor maçında iyi oynanan bölümleri 90 dakikaya yaymalıyız” dedi.   

İşte Boluspor’da gün içinde yaşanan gelişmeler…

Boluspor PFDK’YA sevk edildi

2.haftada Manisaspor maçından ceza alan Boluspor, A.Demirspor maçı için de PFDK'na sevkedildi.

Konuyla ilgili olarak TFF tarafından yapılan açıklama şöyle: "BOLUSPOR Kulübü'nün 28.09.2014 tarihinde oynanan BOLUSPOR - ADANA DEMİRSPOR PTT 1. Lig müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi gereği "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK'

Bucaspor maçının hazırlıkları devam ediyor

Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, antrenmanda, ısınma koşusu iki grup halinde direnç bantları ile çalışma yaptı.. Ardından dar alan oyunu oynanırken, antrenman stretching ile sona erdi.

Reha Erginer haftayı değerlendirdi

Erginer Samsunspor ve Adana Demirspor karşılaşmasında çok iyi oynadıkları bölümlerin olduğunu belirterek, "Onu 90 dakikaya yayarak, o Boluspor'u sahaya yansıtmak istiyoruz" dedi.

Erginer "Sahamızda Adana Demirspor'a da yenildik. Oynanan oyunla, skoru karşılaştırdığınız zaman maçın hakkı bu değilmiş gibi görülüyor. Bizim bahanelere sığınacak ne durumumuz var ne de öyle bir niyetimiz var. Sonuç olarak 3-0 mağlup olduk. Bakıyoruz 'nerelerde hata yaptık' diye."

Erginer, haftayı yoğun bir çalışmayla tamamlayacaklarını kaydederek, "Önümüze bakmak zorundayız. Bizim için alınan sonuç istenilen, kabul edilebilen bir sonuç değildi. Biz bu sonuca tepkimizi sahada göstermeliyiz. Samsunspor ve Adana Demirspor karşılaşmasında, çok iyi oynadığımız bölümler var. Onu 90 dakikaya yayarak, o Boluspor'u sahaya yansıtmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

 Erginer, "Lige çok büyük bütçelerle başlayıp, onun karşılığını puan olarak yazdıramayan takımlar var. Beklenen performansın üzerinde performans gösteren takımlar var. İyi başlangıç yapan takımlar var. Bunlar bu lig için doğal. Bu ligin başlangıcı şimdi ama esas benim için başlangıç uzun vadelerde. Lige çok kısa bakmamak lazım. Çünkü bu ligdeki başlangıçlarla bitirişler çok farklı oluyor."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.