VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'KARAYOLU AÇIYORUZ' DİYEREK DOLANDIRDI!

30 Eylül 2014

Bolu’da kendisini karayolları işçisi olarak tanıtan bir kişi, karayolu açılışında kurban kesecekleri bahanesiyle 8 bin ...

Bolu’da kendisini karayolları işçisi olarak tanıtan bir kişi, karayolu açılışında kurban kesecekleri bahanesiyle 8 bin 900 TL değerindeki iki kurbanlığı alarak kayıplara karıştı.

 

Olay, Kürkçüler Mahallesi’nde meydana geldi. L.D. isimli bir şahıs, H.A.’nın yanına giderek kendisini karayolları işçisi olarak tanıttı. Daha sonra Yeniçağa karayollarının açılışında kurban keseceklerini söyleyerek 4 bin 500 TL ve 4 bin 400 TL değerinde iki adet kurbanlık aldı. Şüpheli L.D. parayı ödemeyince müşteki H.A. polise başvurdu. Karayollarında L.D. isimli bir şahsın çalışmadığı, şüpheli şahsın ağırlık olarak dolandırıcılık olaylarına karıştığı ve 8 GBT, 52 UYAP kaydının olduğu ortaya çıktı. L.D. isimli dolandırıcının, müştekilerden aldığı iki kurbanlığı para karşılığı A.R.S.’ye taşıttığı tespit edildi. Şahsın gerçek kimliği tespit edildikten sonra arama çalışması başlatıldı. Polis her yerde kurbanlıkları para ödemeden alan şahsı arıyor.

1 yorum yapılmış
  • hkmt
    29 Eylül 2014 • 11:00
    helal olsun adama bizim memlekette bütün uyarılara rağmen halen keriz çok yiyemeyenin malını yerler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.