VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BBP, GÖLKÖY DÜZELENE KADAR TAKİPTE!

29 Eylül 2014

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahmut Alan ve il yönetimi kurulu üyeleri, Gölköy'ün ıslahı ...

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahmut Alan ve il yönetimi kurulu üyeleri, Gölköy'ün ıslahı ve iyileştirilmesiyle ilgili öneride bulundu. Alan, Gölköy'ün, Gölcük gibi Bolu turizmine kazandırılması gerektiğini söyledi. Gölköy'ün içler acısı hali bu kadar da olmaz dedirtti.

Gölköy'de gerçekleştirilen basın toplantısına İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Çankaya İlçe Başkanı Alaettin Öztel de destek verdi. Gölköy Sulama Barajı’nda bir araya gelen partililer, önce çevredeki çöpleri bir araya topladı. Daha sonra da gölün etrafında tur atan heyet, çevre kirliliğine dikkat çekmek için çöpleri görüntüledi. Gölköy'ün kötü imajının temizlenmesi için bu konuların takipçisi olacaklarını yineleyen Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, “Konuyla ilgili partili arkadaşlarımızla birlikte Gölköy'de inceleme yaparak kirlilik sorununa ve Gölköy'ün ‘açık meyhaneye’ çevrilmiş olmasına tepki göstermiştik. Yaptığımız açıklamalar Bolu basının katkılarıyla Bolu kamuoyunda geniş yer bulunca, Bolu'da yaşayan vatandaşlardan gösterdiğimiz tepkiye dair olumlu sonuçlar aldık. Bu durumda gösteriyor ki Gölköy'de yaşanan sıkıntılardan birçok vatandaşımız rahatsız. Biz Büyük Birlik Partisi olarak partili arkadaşlarımızla birlikte Bolu'da gördüğümüz eksiklikleri, yanlışlıkları ve çözüm önerilerini söylemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“GÖLCÜK GİBİ PİKNİK ALANI OLSUN”

Parti siyasetinde lafa dayalı yada karşılıklı polemik oluşturma tarzına yönelik bir siyaset anlayışı içinde olmayacaklarını ifade eden Alan, “Çözüm odaklı siyaset anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz. Şimdi buradan partili arkadaşlarımızla birlikte yeniden bir çağrıda bulunarak Gölköy'le ilgili önerilerimizi sunuyoruz; Gölköy, öncelikli olarak çöp sorunundan kurtularak temizlenmeli ve temizlik işlemiyle ilgili rutin takip yapılarak vatandaşlarımız çevreye çöp atılmaması konusunda uyarılmalıdır. Gölköy, Bolu'ya yakışan bir güzellikte doğal güzelliklerimizin arasında yerini almalıdır. Gölköy, giriş çıkışlarından elde edilen gelirin ne şekilde kullanıldığı, Gölköy'e nasıl bir katkı sağladığı açıklanmalıdır. Gölköy'de aynı Gölcük örneğinde olduğu gibi bir model uygulanmalı, mesire alanında Bolu'da yaşayan vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanabileceği şekilde ekonomik olmak şartıyla restoran, kafe gibi hizmetlerin sağlanabileceği alanlar oluşturulmalıdır. Göl ıslah edilmeli, çevre düzenlemeleri yapılmalı ve Bolumuzun turizm hedefine uygun bir şekilde hem Bolu'da yaşayan hem de dışarıdan ilimize misafir olarak gelen vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanabileceği örnek bir turizm cazibe merkezi haline dönüştürülmelidir” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.