VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU POLİSİNDEN DEV OPERASYON...

29 Eylül 2014

157 işyerini soyan hırsızlar yakalandı paylaşan: safar24    Bolu'da, çok sayıda iş yerinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen ...

157 işyerini soyan hırsızlar yakalandı paylaşan: safar24

 Bolu'da, çok sayıda iş yerinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen şebeke polisin sıkı takibi sonrası yakayı ele verdi. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlar girdikleri iş yerlerinde 1 dakika içinde rafları boşaltarak olay yerinden kaçtı. Şahısların 53 il ve ilçede 157 hırsızlık olayına karıştıkları ve arandıkları ortaya çıktı.

 Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, Bolu başta olmak üzere Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmit ve Sakarya'da 53 il ve ilçede çok sayıda işyerinden hırsızlık yapan şebekenin biri kadın 6 üyesi gözaltına alındı. Kiraladıkları araçlarla Bolu'ya gelen 6 kişi 1-5 yıl içerisinde 12 işyerine girerek hırsızlık yaptı. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlardan biri üzerindeki montla yüzünü kapattığı diğerinin şapka takarak kendini sakladığı gözlerden kaçmadı. Girdikleri işyerlerinde 1 dakika içinde rafları boşaltan hırsızlar apar topar işyerinden çıkarak uzaklaşıyor.

SAHTE KİMLİKLE CEZAEVİNE GİRMİŞLER

Bolu polisi, uzun süren takip sonrası Türkiye genelinde 53 il ve ilçede hırsızlık yaptıkları ortaya çıkan S.A., T.Y., O.A., H.E. ve S.A'yı aylar süren çalışma sonrası gözaltına aldı. 157 olayın faili olan şahıslar sahte kimlik kullandıkları için yıllardır yakalanamadı. Hırsızların sahte kimliklerle cezaevine bile girdikleri ortaya çıktı. Şahısların cep telefonu dükkanlarından çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve dizüstü bilgisayar çaldıkları belirtildi. Şahısların uyuşturucu bağımlısı oldukları ve haklarında işlem yapıldığı ifade edildi. Üç gün gözaltında kalan şahıslar, "Birden fazla işyerinden hırsızlık, resmi belgede sahtecilik" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.