VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

28 Eylül 2014

Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayarak rakiplere gözdağı veren Boluspor, son iki haftada ise ...

Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayarak rakiplere gözdağı veren Boluspor, son iki haftada ise sıfır çekti. Evinde Adana Demirspor’u ağırlayan kırmızı beyazlılar, savunma hatalarıyla rakibine 3-0 mağlup oldu.

 Geçtiğimiz hafta Samsun deplasmanında hakemin son dakikada verdiği penaltı kararıyla yıkılan Boluspor, bu hafta ise kendi hatalarının bedelini ödedi. Kırmızı beyazlılar, dördüncü hafta karşılaşmasında Adana Demirspor’u ağırladı. Yağmur yağışı altında oynanan karşılaşmaya rakip hızlı başladı. 16’ıncı dakikada kazanılan korner atışında Ali Tandoğan’ın ortasına iyi yükselen Yiğit Can takımını öne geçirdi 0-1.

 İLK YARI KISIR GEÇTİ

 Golden sonra beraberlik için yüklenen Boluspor, aradığı pozisyonları bulamadı. İlk 45 dakikalık bölümde sadece iki net pozisyon yakalayan ekibimiz, bu pozisyonları da değerlendiremedi. İlk yarı Adana Demirspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Teknik Direktör Reha Erginer, İsmail Haktan’ı oyundan alarak Ali Dere hamlesini yaptı. Bu değişiklik takıma biraz hareketlilik kazandırdı.

 GOLLER ARKA ARKAYA

 58’de Emre Kılınç’ın sert şutu az farkla auta çıktı. 68’te Boluspor Ali Dere ile yüzde yüzlük pozisyon yakaladı. Ali topu kaleci Serdar’a nişanladı. İki dakika sonra ise Mulenga topu Hüseyin’in önüne gönderdi. Tecrübeli oyuncu farkı ikiye çıkardı 0-2. Dakika 82’de oyuna girer girmez topla buluşan Özgürcan skoru belirledi 0-3. Boluspor, son iki haftada sıfır puanla alt sıralara geriledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.