VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FESTİVAL BÜYÜK COŞKUYLA BAŞLADI...

26 Eylül 2014

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Köroğlu Festivali büyük coşku içinde başlarken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin ...

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Köroğlu Festivali büyük coşku içinde başlarken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Köroğlu Robin Hood gibi ezilen insanların yanında olarak yardım etmiştir. Köroğlu gibi bir halk kahramanını tüm Dünya’ya tanıtmak için bu yola çıktık” dedi. Vatandaşlar sinema sanatçısı Türkan Şoray’a yoğun ilgi gösterdi.

 Festival ateşinin yakılmasıyla start alan Uluslararası Köroğlu Festivali’ne Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Türkmenistan Ankara Büyükelçisi Ata Serdarov, Sinema Sanatcısı Türkan Şoray’ın yanı sıra bürokratlar ve vatandaş katıldı.

ROBİN HOOD ÖRNEĞİ

 Festivalin açılış konuşmasını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptı. Yılmaz,  “İkincisini yaptığımız festivalimizde vatandaşlarımızın da yoğun katımıyla yaşanan coşku beni çok mutlu etti. Köroğlu bu topraklarda destan yazmış ezilen insanların yanında olan bir kahramanımız. Robin Hood gibi. Köroğlu Robin Hood gibi ezilen insanların yanında olarak yardım etmiştir. Bu festivali yıllar boyu sürdürerek Köroğlu adını tüm Dünya’ya duyurmak en büyük amacımız” diye konuştu.

ŞORAY’A YOĞUN İLGİ

Köroğlu Dağlar Kralı filminde rol alan Türk sinemasının efsane isimlerinden Türkan Şoray’a vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Şoray, vatandaşlarla bir araya gelerek bol bol resim çektirdi. Şoray, kendisine gelen bu davet için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Köroğlu filminde rol almak çok güzeldi. Bu güzel organizasyona davet edilmek çok güzel. Halkımızın gösterdiği ilgi beni çok mutlu etti” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.