VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GİDEN GİTTİ, ÖNLEMLER ARTTIRILDI...

25 Eylül 2014

D-100 karayolu Elmalık Kavşağı'nda TIR'ın otomobile çarpması sonrasında meydana gelen trafik kazasında Asil Ece Can ve Ebru ...

D-100 karayolu Elmalık Kavşağı'nda TIR'ın otomobile çarpması sonrasında meydana gelen trafik kazasında Asil Ece Can ve Ebru Güngör'ün hayatını kaybetmesinin ardından, karayolları ekipleri tarafından kavşaktaki önlemler arttırıldı. Yol çalışması yapılan kavşağa yeni tabela ve dubalar konulurken, köyden çıkan çok sayıda araç Bolu'ya dönerken manevra yapmakta zorlandı.  

Kazanın meydana geldiği kavşakta karayolları ekiplerinin duba çaktığı ve bazı levhalar koyduğu görüldü. Yol çalışması nedeniyle 15 gündür tek şeride düşürülen Bolu Dağı yolunda sürücüler Elmalık Köyü'nden kent merkezine gidebilmek için tek şeritlik yolda dönmek zorunda kalıyorlar. Bu dönüş sırasında bazı sürücülerin dönemeyerek yolun ortasında durmak zorunda kalıyorlar. Karşıdan hızla gelen araçlar ters yöne dönemeyen araçlara çarpma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Yeni tabela ve yola plastik dubalar konulurken, yola girmeye çalışan araçların yaptığı manevralar nedeniyle geriden gelen araçlar yavaşlamak zorunda kaldı.

1 yorum yapılmış
  • Halk
    24 Eylül 2014 • 11:00
    birçok yere alt geçit üst geçit vs yapılırken. asıl yapılması gereken yerlere neden yapılmıyor. şimdi önlem almıssınız ama giden canlar geri gelcek mi iş işten geçtikden sonra ne anlamı var ki ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.