VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESNAF KENT MERKEZİNDE YOL KAPATTI ORTAM GERİLDİ...

23 Eylül 2014

İl Trafik Komisyonu tarafından yeni alınan bir karar gereği, İzzet Baysal Caddesi’nin Merkez Karakolu önünden ...

İl Trafik Komisyonu tarafından yeni alınan bir karar gereği, İzzet Baysal Caddesi’nin Merkez Karakolu önünden Büyük Kökez önüne kadar olan bölümüne yol boyunca sağlı sollu park yasağı getirmişti. Esnaf ayaklandı ve polisle karşı karşıya geldi.

Yol boyunca park yasağı getirilmesine karşı çıkan esnaflar, park yasağı nedeniyle müşterilerin durup alışveriş yapamadıklarını ve bu nedenle zarara müşteri kaybına uğradıklarını belirterek park yasağının kaldırılmasını istediler. Eskisi gibi yol boyunca paralı park uygulamasının devam etmesini isteyen esnaflar İl Trafik Komisyonu’nun kararını değiştirmemesi üzerine eyleme geçtiler.

 YOLU TRAFİĞE KAPATTILAR       

 Özellikle Güneydoğu bölgesinde son zamanlarda sıkça yaşanmaya devam eden yol kapatma eylemleri hemen her gün televizyon kanallarını meşgul ederken, bugüne kadar devletin kanunlarına her zaman saygılı olmuş munis Bolu halkı hiçbir zaman böyle bir eyleme konu olmamıştı. İl Trafik Komisyonu’nun alınan bu park yasağı kararını uygulatmada kararlı olmasına sinirlenen Cadde esnafı bugün saat 15.00 sıralarında eski Müftülük binası önünde araçları yolu keser vaziyette park ederek çift yönlü olarak yolu trafiğe kapattılar.

 POLİSLER İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

 Yolun çift yönlü olarak trafiğe kapatılmasından hemen sonra olay yerine gelen polisler, yolu trafiğe açmaları için esnafları sözlü olarak ikna etmeye çalıştılar.

5 yorum yapılmış
  • alican Doğan
    22 Eylül 2014 • 11:00
    Esnaf haklidir çünkü bolunun halkidir
  • melungeon14
    23 Eylül 2014 • 11:00
    ya şu millet ne kadar mal ya..işte ne güzel paralı parkı kaldırmış..sende araba cekmeyiver..zaten malzeme veya müşteri yanaşıp dörtlüyü yakıp işini görüyor daha ne...gelen geçen cekiyordu parkcılara yarıyor..tertemiz oldu işte...
  • dede
    23 Eylül 2014 • 11:00
    keyfi uygulama kafana göre yol kapa park yasağı getir.haftasonu maç var diye pazar yerini kapat iyi yapmışlar esnafa destek.önlem alalım diye hayatı hepten yasaklayan zihniyet polisinki.müsade edilmemesi lazım bu tür aymazlıklara komisyon kararıymış alsana komisyona oranın sakinleri olan esnafıda,kafana göre komisyon kurup karar alıyorsun.
  • ibrahim ak
    23 Eylül 2014 • 11:00
    koskoca otopark yaptı belediye hala gidiyorlar ora bura araba çekiyor millet bizim milletimiz tembel ağa yürümeye useniyor bu kadar basit gitsin otoparka ceksin her aksam ordan geçerken o arabalar yüzünden dur kalk dur kalk vakit kaybi sanki İst. Trafgndesin
  • Mustafa Oluturk
    24 Eylül 2014 • 11:00
    Tuzu kurular konusmasın diren esnaf
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.