VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU TAKIMDA İŞ VAR!

20 Eylül 2014

Boluspor, Samsunspor deplasmanında da iki defa beraberliği yakalamasına rağmen son dakikada penaltıdan yediği golle 3-2 ...

Boluspor, Samsunspor deplasmanında da iki defa beraberliği yakalamasına rağmen son dakikada penaltıdan yediği golle 3-2 mağlup oldu. Tartışmalı penaltı golüyle yıkılan Bolusporlu futbolcular, hakeme yoğun itirazda bulundu.

Sezona fırtına gibi başlayan ve 2 haftada 4 puan toplayarak PTT 1. Ligde dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz Boluspor, Karadeniz temsilcisi Samsunspor deplasmanına konuk oldu. Sahaya Özkan, İsa, Serkan, Rekhviashvili, Nurettin, İshak, Kibong, Emre Kılınç, İsmail Haktan, Kenan, Prijovic 11 ile çıkan kırmızı beyazlı takım, 90+3’de penaltıdan yediği golle karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Murat Özcan son dakikada verdiği tartışmalı penaltı golü ile Boluspor’u 1 puandan oldu. Samsunspor’un gollerini 25’47 Ummar Aminu, 90+3’de Adiloviç (pen) kaydederken temsilcimiz Boluspor’un gollerini 40’ İsmail ve 86’ Kenan Şahin kaydetti. Karşılaşmanın son düdüğü ile maçın hakemi Murat Özcan’a etrafını saran Boluspor’lu oyuncular uzun süre penaltı pozisyona itiraz etti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.