VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEZARCI SON YOLCULUĞUNDA...

20 Eylül 2014

Fethiye’de balayında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Bolu’nun renkli ve sevilen simalarından müzisyen Kadir Mezarcı’nın ...

Fethiye’de balayında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Bolu’nun renkli ve sevilen simalarından müzisyen Kadir Mezarcı’nın (52) cenazesi, çok sayıda sevenlerinin omuzlarında Mesciler Köyü Mezarlığı’nda defnedildi.  

17 Ağustos günü mutlu bir törenle dünya evine giren çift, tam bir motosiklet tutkunu olan Kadir Mezarcı’nın Yamaha marka motosikleti ile Akdeniz ve Ege’yu turlayarak balayına çıkmışlardı.         Akdeniz turunu bitirip Ege’ye geçen çift Fethiye yakınlarında kaza geçirdi. Edinilen bilgiye göre Kadir Mezarcı'nın kullandığı 01 ADF 53 plakalı motosikletle Fethiye’ye yaklaştıkları sırada önlerinde seyreden 48 F 0797 plakalı bir otomobilin aniden direksiyonu önlerine kırarak firen yapmasıyla birlikte otomobile arkadan çarpma şeklinde kaza meydana geldi. Kazada ağır şekilde yaralanan Kadir Mezarcı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, eşi Reyhan (Çağlak) Mezarcı ise yaralı olarak kaldırıldığı Özel Fethiye Letoon Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

DOSTLARININ OMUZLARINDA…

Kadir Mezarcı'nın cenaze namazı Büyük Camii'de kılındı. Bolu dışından bile gelen sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlanırken, duygu dolu anlar yaşandı. Kadir Mezarcı’nın cenazesi Mesciler Köyü Mezarlığı'nda defnedildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.