VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUTLULUK YARIM KALDI...

19 Eylül 2014

Bolu’nun sevilen simalarından biri olan müzisyen Kadir Mezarcı’nın (50) balayında eşiyle birlikte geçirdiği kaza sonucu ...

Bolu’nun sevilen simalarından biri olan müzisyen Kadir Mezarcı’nın (50) balayında eşiyle birlikte geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmesi tüm sevenlerini yasa boğdu. Mezarcı’nın önünde giden bir kamyonun altına girdiği ifade edildi. Kadir Mezarcı’nın cenazesi yarın öğle namazından sonra defnedileceği ifade edildi.  

HER YERDE RESİM ÇEKTİRDİLER

17 Ağustos günü mutlu bir törenle dünya evine giren Mezarcı çifti, tam bir motosiklet tutkunu olan Kadir Mezarcı’nın Yamaha marka motosikleti ile Akdeniz ve Ege’yu turlayarak balayına çıktılar. Reyhan ve Kadir Mezarcı çifti Adana, Mersin, Silifke, Anamur, Antalya gibi hemen hemen Akdeniz'deki bütün illeri dolaşarak gittikleri her yerde çektikleri fotoğrafları facebook sayfalarında arkadaşları ile ile paylaştılar.

KAMYONUN ALTINA GİRDİ

Akdeniz turunu bitirip Ege’ye geçen çift Fethiye yakınlarında kaza geçirdiler. Edinilen bilgiye göre Fethiye’ye yaklaştıkları sırada önlerinde seyreden bir otomobilin aniden firen yapmasıyla birlikte otomobile arkadan vuran Kadir Mezarcı olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Reyhan (Çağlak) Mezarcı ise yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

CENAZESİ CUMARTESİ GÜNÜ…    

Kazada hayatını kaybeden Kadir Mezarcı’nın cenazesini almak için Antalya’ya giden dayısı Adnan Kocaeli’nin bugün akşam saatlerinde Bolu’da olacağı belirtilirken, Kadir Mezarcı’nın cenazesinin yarın (Cumartesi) günü öğle namazından sonra defnedileceği öğrenildi. Reyhan Mezarcı’nın ise Antalya Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde hayata tutunmaya çalıştığı belirtildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.