VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BALAYINA DEĞİL ÖLÜME GİTTİ....

18 Eylül 2014

Bolu güzel sesli müzisyen Kadir Mezarcı'ya ağlıyor. Geçtiğimiz ay hayatını birleştirdiği Reyhan Mezarcı’yla birlikte balayına ...

Bolu güzel sesli müzisyen Kadir Mezarcı'ya ağlıyor. Geçtiğimiz ay hayatını birleştirdiği Reyhan Mezarcı’yla birlikte balayına çıkan Kadir Mezarcı, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Eşi Reyhan Mezarcı ise ağır yaralandı.

Bolu’da yıllardır insanların en güzel günlerinde orguyla ve güzel sesiyle müzisyen olarak hizmet veren Kadir Mezarcı geçtiğimiz ay Reyhan Çağlak ile dünya evine girerek, ömür boyu mutluluğa adım atmıştı.

BALAYINDA ÖLDÜLER

Yaşamı boyunca çok sevdiği motosiklete binmek O’nun için bir tutkuydu. Eşi ile birlikte motosikletiyle çıktıkları balayında Adana, Mersin, Silifke, Alanya Antalya bütün Akdeniz’i gezerek facebook’tan fotoğraflarını paylaşıyorlardı. Mutlu geçen balaylarında Fethiye’den doğru Ege’ye geçmek için bugün Fethiye’ye doğru yola çıkan çift, motosikletle kaza geçirdi. Kazada Kadir Mezarcı hayatını kaybederken, eşi Reyhan Mezarcı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 Bolu’da arkadaş çevresinde çok sevilen bir kişi olan Kadir Mezarcı’nın ölümü büyük üzüntü ile karşılandı.

www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • Muhammet Ali KIVRAK
    18 Eylül 2014 • 11:00
    Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhum Kadir Mezarcı abimize Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyorum. Yeri Nur Mekanı Cennet olsun..Başımız sağolsun. Eşi ile birlikte motosikletiyle çıktıkları balayında bugün Fethiye’ye doğru yola çıkan çift, motosikletle kaza geçirdi.Emestaşımız Reyhan Çağlak arkadaşımız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda Dualarımıza ihtiyacı var dualarımızı esirgemeyelim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.