VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV TURNUVA MUTLU SONLA BİTTİ!

18 Eylül 2014

Bolu’da bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Turnuvası dün oynanan maçlarla sona erdi.

Bolu’da bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Turnuvası dün oynanan maçlarla sona erdi. Beşiktaş, Karşıyaka ve Partizan Bayan Voleybol Takımlarının katıldığı turnuvada Beşiktaş birinci olurken Bolu Belediyespor ikinci olarak turnuvayı tamamladı. Turnuvanın son gününde oynanan Bolu Belediyespor – Karşıyaka maçına protokol tam kadro katılırken Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Vali Ahmet Zahteroğulları'nın heyecanı görülmeye değerdi.

 

Haber: Oğuz AKYÜZ

Bolu Belediyespor Kulübü tarafından bu sene ilimizde ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvası dün sona erdi. Turnuvanın son maçında Bolu Belediyespor Kulübü 2.Lig Play-off karşılaşmalarında muhtemel rakiplerinden biri olan Karşıyaka Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Seyir zevki yüksek karşılaşmada rakibine karşı iyi oyun oynayan ve hata yapmayan Bolu Belediyespor Kulübü rakibi Karşıyaka Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek 2014-2015 sezonu öncesi rakibine göz dağı verdi.

Heyecanları görülmeye değerdi

1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasının son gününde protokol üyeleri Bolu Belediyespor’u yalnız bırakmadı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Valisi Ahmet Zehtaroğulları ve birçok protokol mensubunun yer aldığı maçta ilginç anlar yaşandı. Bolu Belediyespor ile Karşıyaka kulüplerinin karşı karşıya geldiği maçı heyecanla izleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Valisi Ahmet Zehtaroğulları maç boyunca hop oturup hop kaktılar. Karşılaşmanın sonunda Başkan Yılmaz ve Vali Zehtaroğulları’nın sevinci daha önce çok fazla görmeye alışık olmadığımız fotoğraf karelerinin ortaya çıkmasına vesile oldu.

Tüm takımlara plaket verildi

Bolu 1. Köroğlu Voleybol Turnuvasına katılan tüm takımlara Bolu Belediyespor Kulübü tarafından şilt takdim edildi. Partizan takımın ödülünü Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Karşıyaka Spor Kulübü’ne Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başkanı Basri Gökdemir, Bolu Belediyespor Kulübü’ne Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verirken, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ödülünü ise Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.