VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YİNE AYNI TAKTİKLE DOLANDIRDILAR!

17 Eylül 2014

Bolu’da telefon dolandırıcıları yine can yaktı. Daha iki gün önce yaşlı bir kadın çöp konteynırına ...

Bolu’da telefon dolandırıcıları yine can yaktı. Daha iki gün önce yaşlı bir kadın çöp konteynırına 21 bin TL bırakınca paraları kaptırdı. Aynı taktiği kullanan çete, bu kez de bir galericinin eşinin 5 bileziğini çarptı. Polis her yerde dolandırıcıyı arıyor.

Son günlerde telefon dolandırıcılarının vatandaşları soyup soğana çevirdiği Bolu’da, aradan iki gün geçmeden ikinci vaka yaşandı. Bolu’da galericilik yapan O.B. isimli şahsın karısını telefonla arayan bir kişi, “Ben emniyette komiserim. Terör örgütü sizi takibe aldı. Ne kadar paranız varsa size söyleyeceğim yere bırakın” dedi. O.B.’nin eşi F.B. ise telefondaki şahsa, “Ben eşimi hemen arayıp haber veriyim” dedi. Bunun üzerine kadına telefonu kapatmamasını söyleyen şüpheli şahıs, “Eşiniz şuanda karakolda. Savcıya ifade vermeye gidecek” deyince evdeki 5 bileziği poşete koyan kadın, apartmanın önündeki çöp konteynırına bıraktı. Kadına eve girmesini söyleyen dolandırıcı, bilezikleri alarak ortadan kayboldu.

İKİ GÜNDE 31 BİN TL GİTTİ

Olayın ardından kocasını arayan kadın, eşinin karakolda olmadığını öğrenince dolandırıldığını anladı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarına bakarak şahsı tespit etmeye çalıştı. İki gün önce de Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi Aydın Sokak’ta yaşlı bir kadına çöp konteynırına paraları bırakmasını söyleyen dolandırıcılar, 21 bin TL’yi alarak kayıplara karışmıştı. Polis, çöp kutusu çetesini yakalamak için geniş çaplı arama başlattı. Dolandırıcı şahsın Doğu illerinden gelen bir kişi olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.