VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUZEYDE 8 KATA İZİN ÇIKTI...

16 Eylül 2014

Bolu Belediyesi yeni yaptığı bir çalışmayla Alpağut, Alpağutbey, Kılıçarslan, Çakmaklar ve Salıbeyler Mahalleri’nde, Otoyol İle ...

Bolu Belediyesi yeni yaptığı bir çalışmayla Alpağut, Alpağutbey, Kılıçarslan, Çakmaklar ve Salıbeyler Mahalleri’nde, Otoyol İle DSİ kanalı arasında yaklaşık 250 Hektarlık (2.500 Dönüm) alanda yeşil alanları korumak amacıyla dikeyine yapılaşmaya giderek, 8 kata izin verdi.

Bolu Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden duyuru yapılarak bahse konu bölgelerde vatandaşların mağdur olmaması için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden bilgi almadan satış vb. işlem yapmamaları istendi.

Kamuoyuna Duyurulur

2.Etap Revizyon İmar Planı Çalışması

Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpağut, Alpağutbey, Kılıçarslan, Çakmaklar ve Salıbeyler Mahallerinde, Otoyol İle DSİ kanalı arasında yaklaşık 250 Hektarlık (2.500 Dönüm) alanda İmar Planı çalışması yapılarak, 09 Eylül 2014 Tarihinde 2014/270 Sayılı Bolu Belediye Meclis Kararı ile onaylanmıştır.

3194 Sayılı İmar Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereği Belediye ilan panosu ve Belediye Resmi İnternet Sitesinde (Kent Bilgi Sistemi, E-İmar Uygulamasında) ilan edilmek suretiyle 15.09.2014 - 15.10.2014 tarihleri arasında askıya çıkarılmıştır. Söz konusu alanda gayrimenkulü bulunan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden bilgi almadan satış vb. işlem yapmamaları gerekmektedir.

Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.