VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOLANDIRICILAR YİNE CAN YAKTI!

15 Eylül 2014

Bolu’da telefon dolandırıcıları yaşlı bir kadını aradı. “Hesaplarını terör örgütü takibe aldı” dedi. Korkan kadın ...

Bolu’da telefon dolandırıcıları yaşlı bir kadını aradı. “Hesaplarını terör örgütü takibe aldı” dedi. Korkan kadın da bankadan çektiği 21 Bin TL’yi telefondaki şahsın dediği çöp konteynırına bıraktı. Dolandırıldığını 4 saat sonra anladı.

 

Olay, öğle saatlerinde Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi Aydın Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, M.E. isimli yaşlı kadını telefonla arayan bir kişi, kendisine terör örgütünün takibinde olduğunu söyledi. Paniğe kapılan kadın ne yapması gerektiğini sorunca, telefondaki şüpheli şahıs hesabındaki paraları bankadan çekerek PTT Şubesi’nin yanındaki Aydın Sokak’ta bir inşaat kenarında bulunan çöp konteynırına bırakmasını istedi. Saat 12:00 sıralarında çöp konteynırına 21 bin TL parayı bırakan kadın oradan ayrıldı. Aradan 4 saat geçmesine rağmen telefondaki şahıs bir daha aramayınca, yaşlı kadın dolandırıldığını anladı. M.E.’nin polise durumu anlatmasından sonra olay yerine gelen Asayiş, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çöp konteynırlarında arama yaptı. Çöp kutularının altına kadar batan polisler, parayı bulamadı.

Dolandırıcılara 21 bin TL parasını kaptıran kadın emniyete götürülürken, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.