VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BBP'DEN BÜYÜK TEPKİ!

14 Eylül 2014

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, Bilecik’in Söğüt ilçesinde bu yıl 733'üncüsü ...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, Bilecik’in Söğüt ilçesinde bu yıl 733'üncüsü düzenlenen Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde Genel Başkanları Mustafa Destici’ye söz hakkı verilmemesini kınadı. Alan, İzzet Baysal Caddesi’nde motosikletlilere karşı sıkı çalışma yürüten emniyete teşekkür etti.

HABER: MURAT ÇELİK 

BBP Bolu İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. Tek listeyle seçime giren İl Başkanı Mahmut Alan, üyelerin tüm oylarını alarak yeniden güven tazeledi. Seçim sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Mahmut Alan, Söğüt ilçesinde Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye söz hakkı verilmemesine tepki gösterdi. Alan, “Bildiğiniz gibi Söğüt’te olaylar yaşandı. Orada sahneye çıkarak kürsünün devrilmesini tasvip etmiyoruz. Şiddete karşıyız. Başbakan’ın da hazır bulunduğu bir ortamda böylesi olayların yaşanması üzücüdür. Ancak PKK’nın bile söz hakkı bulunduğu bir ülkede adı ‘Büyük’ ve ‘Birlik’ olan bir partinin genel başkanına söz verilmemesi saygısızlıktır. Genel başkanımıza teşkilatlarının da hazır bulunduğu alanda yapılan saygısızlığı kınıyoruz” diye konuştu.

EMNİYETE VE BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

İl Başkanı Mahmut Alan, İzzet Baysal Caddesi’nde motosiklet sürücülerine karşı başlattıkları çalışmadan verim aldıklarını da söyleyerek, “Günde binlerce insanın yaya gezdiği İzzet Baysal Caddesi’nde motosiklet sürücüleri tehlike arz ediyordu. Kazalar yaşandıktan sonra önlem almanın bir anlamı olmaz. Üzücü kazalar yaşanmadan motosiklet sürücülerinin uyarılmasını istedik. Bir de yanlış algı var. Biz kimse motosiklete binmesin demiyoruz. Adam gibi kullanılsın istiyoruz. Emniyetimize ve belediyemize teşekkür ediyoruz. Geçenlerde 35 motosiklet bağlandı. Takibimiz sürecek. Yayaların arasında motosikletlerin gezmesine karşıyız” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.