VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ...

12 Eylül 2014

Sezona bomba transferlerle giren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, liglerin başlamasına 1 ay kala dev ...

Sezona bomba transferlerle giren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, liglerin başlamasına 1 ay kala dev bir organizasyona hazırlanıyor.  15, 16 ve 17 Eylül tarihlerinde Bolu’da düzenlenmesi planlanan 1.Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasına Beşiktaş, Karşıyaka ve Partizan kulüpleri katılacak.

 Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı zorlu sezon öncesi dev kulüpleri Bolu’ya getiriyor. Düzenlenecek turnuva ile sezon öncesi eksikleri gidermeyi düşünen Belediyespor, aynı zamanda seyirciye güzel maçlar izletmek istiyor.

Turnuva öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Belediyespor Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman,“Sizlerinde bildiği gibi, bu sene Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımını yeniledik. Yeni bir ekiple yola çıktık. Hedefimiz bu sene 1.Lige çıkmak. Bu maraton uzun olacak,  çok güçlü rakipler var karşımızda. Bizde ligler başlamadan önce Hendekspor ile bir hazırlık maçı yapacağız ve bunun akabinde 15-16 ve 17 Eylül tarihlerinde 1.Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvası düzenledik. Bu turnuvaya katılacak takımlar Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü ve Arnavutluk 1.Lig ekiplerinden Partizan takımı katılacak. Bu konuda tüm Bolu halkımızı turnuvamıza bekliyoruz. Onlar bizim için çok büyük bir güç olacaktır, bu zorlu maratonda.Bugün bir hazırlık maçı yapacağız. Turnuvada da 3 hazırlık maçı yapacağız. Burada eksiklerimizi göreceğiz. Hocamızın raporuyla takıma takviyede yapabiliriz veya şuandaki mevcut takım ile de devam edebiliriz.” dedi. Basın toplantısına Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Semercioğlu, Burak Balaban, Arzu Aydın ve takım menajeri Behçet Erdoğan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.   

 1.BOLU KÖROĞLU VOLEYBOL TURNUVASI MÜSABAKA PROGRAMI

TURNUVA PROGRAMI

15.09.2014 PAZARTESİ

17:00-Beşiktaş Jimnastik-Karşıyaka

19:00-Bolu Belediyespor-Partizan

16.09.2014 SALI

17:00-Karşıyaka-Partizan

19:00-Bolu Belediyespor-Beşiktaş Jimnastik

17.09.2014 ÇARŞMABA

15:00-Partizan-Beşiktaş Jimnastik

17:00-Bolu Belediyespor-Karşıyaka

Not: Resimler Bolu Belediyespor - Sakarya Hendekspor maçından. Karşılaşma Bolu Belediyespor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.Setler;

25-21, 24-26, 25-15, 25-9

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.