VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BBP'DEN GÖLKÖY TEPKİSİ!

11 Eylül 2014

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, aileleriyle birlikte Gölköy’e piknik yapmak için gelen ...

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, aileleriyle birlikte Gölköy’e piknik yapmak için gelen vatandaşların rahatsız edildiğini iddia ederek, “Gölköy’de insanlar rahatsız edilmektedir. Turizm ve üniversite şehri Bolu’ya bu görüntü yakışmamaktadır” dedi.

Bolu’da oluşuma giderek yeni bir vizyon üstlenen Büyük Birlik Partisi, Mahmut Alan başkanlığında yerel konuları tek tek ele alıyor. BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, son olarak Gölköy ile ilgili olarak basın açıklaması yaparak vatandaşların rahatsız edildiğini dile getirdi. Alan, “Türkiye ve dünyada tanınan Bolumuza yakışmayacak bir konuyu dile getirmek istedik. Abant ve Gölcüğüyle ünlenen Bolu’muzun birde Gölköy’ü var bildiğiniz üzere. Görüntü kirliği ve çevre kirliğinde boğulmuş, silah seslerinin yankılandığı, gece fuhuş alanı olarak kullanılan bir Gölköy var karşımızda. Bolu halkının bu konuda çok rahatsız olduğunu görmekteyiz. Halkımızın amatör balıkçılık ve mesire alanı olarak kullandığı Gölköy’ün bu şekilde heder edilmesinden derin üzüntü duymaktayız. Her yerde gruplaşmış insanlar son ses müzik eşliğinde alkol almaktadır. Bağıra bağıra oyun havaları oynanmakta ailesiyle pikniğe gelmiş, ailesiyle balık tutmaya gelmiş insanlar rahatsız edilmektedir. Turizm ve üniversite şehri Bolu’ya bu görüntü yakışmamaktadır” diyerek tepki gösterdi.

Jandarmaların Gölköy’de daha fazla önlem alması gerektiğini dile getiren Alan, “Giriş ücreti olarak alınan 3TL’nin ne şekilde harcandığının araştırılması ve Gölköy etrafında jandarmamızın daha sık önlem almasının sağlanması gerekmektedir. Özellikle hava karardıktan sonra fuhuş yuvası haline gelen Gölköy’ün gece denetimleri arttırılmalıdır” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.