VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNCE'DEN AŞKLI, İHANETLİ GÖNDERME...

10 Eylül 2014

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18.Olağanüstü Kurultay’ında Genel Başkanlığa aday olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin ...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18.Olağanüstü Kurultay’ında Genel Başkanlığa aday olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin il başkanlığına geldi. İnce konuşmasının başında, “Siyasette bir büyük yolculuğa çıkarken aşkı da görürsünüz, ihaneti de görürsünüz. Ama hemen yanı başınızda var olan, size destek olan, sizinle birlikte bu büyük yolculukta olan insanlar vardır. Bolu Milletvekilimiz, sevgili kardeşim Tanju Özcan da bu büyük yolculukta beni hiç yalnız bırakmayan, hemen yanımda duran arkadaşımdır” dedi.

Kurultay’ın ardından partisinin il başkanlıklarını gezme kararı alan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bolu İl Başkanlığını ziyaret etti.İl Başkanlığı’nda toplantı salonuna alkışlar eşliğinde giren İnce’yi, Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililer karşıladı. Genel Başkanlığa adaylığı süresince kendisine en büyük desteği veren Bolu Milletvekili Tanju Özcan’dan övgüyle bahsederek konuşmasına başlayan İnce, “Siyasette bir büyük yolculuğa çıkarken aşkı da görürsünüz, ihaneti de görürsünüz. Ama hemen yanı başınızda var olan, size destek olan, sizinle birlikte bu büyük yolculukta olan insanlar vardır. Bolu Milletvekilimiz, sevgili kardeşim Tanju Özcan da bu büyük yolculukta beni hiç yalnız bırakmayan, hemen yanımda duran arkadaşımdır. Emin olun ki bir haksızlığa, bir hukuksuzluğa, bir direnişe öncülük yapan bana göre kendi aranızda siyasi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Rakipleriniz olabilir. Onlarla ilgilenmiyorum. Ama Tanju Özcan, Bolu’nun çağdaş Köroğlu’sudur. Bundan emin olun” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.