VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİLE FOTOĞRAFINDA BİR KİŞİ EKSİK?

10 Eylül 2014

CHP 91. yılını Anıtpark’ta düzenlenen bir törenle kutladı. Törene katılan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın, ...

CHP 91. yılını Anıtpark’ta düzenlenen bir törenle kutladı. Törene katılan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın, kürsüden yapılan aile fotoğrafı çekilmesi anonsuna karşılık konuşmasını bitirdikten sonra hızla tören alanında uzaklaşarak, aile fotoğrafı içersinde yer almaması dikkat çekti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 91. kuruluş yıldönümü için Anıtpark’taki törene katılan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, birlik mesajları veren konuşmasının ardından CHP’lilerin toplu şekilde çektirdiği aile fotoğrafına katılmayarak, tören alanından hızlıca uzaklaştı. Konuşmasının ardından hızlı şekilde töreni terk eden Tanju Özcan’ın Mehtap Mısırlıoğlu ile aralarındaki mesafe de dikkatlerden kaçmadı.

Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından İl Başkanı Kazım Karsu yaptığı konuşmada “Birbirimize sahip çıkalım. Birlik ve beraberlik olmazsak, ilim yolunda gitmezsek karanlığa kalırız. hepinize bu günde hoş geldiniz diyorum. Belki uzun ince bir yolun başında veya belirli bir noktasındayız. Bu noktayı iyi hesaplamalıyız. Ayrılık gayrılık düşünmememiz lazım. Birbirimizden her şeyi esirgemememiz lazım. Bu Cumhuriyet fedakarlık ve özveri ister. Sosyal demokratların da en verimli tarafları birbirleri ile fedakarca her şeyi paylaşmalarıdır. Hepinizi kutluyorum” dedi.

TANJU ÖZCAN’DAN 2015 MESAJI

Saygı duruşunda da Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu ve Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu yan yana durmadılar. Küçük bir selamlaşmanın ardından törendeki yerini alan CHP’li Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu’nun ardından kürsü de bir konuşma yaptı.

Birlik beraberlik mesajları veren Tanju Özcan, “Değerli ailem değerli yol arkadaşlarım. Biz chp olarak 91. kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Tabi burada sormak lazım; CHP’ye dil uzatanlara sormak lazım; hanginiz 90’lı yılları, 80’li yılları 50 ve 60’lı yılları kutlayabildiniz. Kutlayamadılar, kutlayamazlar da. CHP kurulduğundan bu yana çok partili sistemde birçok rakibiyle yarıştı. Zaman zaman bu rakipleri CHP karşısında iktidar da oldu. Ama hiçbiri kalıcı olamadı. Çok basit bir sebebi var; CHP’liler olarak bizi bir arada tutan ilkelerimiz, onları bir arada tutan menfaatleri. Menfaat ortadan kalktığı zaman ortada parti diye bir şey kalmıyor. Ama ilkeler gelip geçici değildir. Kalıcı olan ilkelerdir. Ne mutlu ki bize 91. yıldönümümüzü kutluyoruz. Ben inanıyorum ki o zaman biz burada olmayacağız ama bu parti 191. yılını da daha coşkulu şekilde kutlayacak. Artık hepimize bir görev düşüyor. Artık 2015 Haziran’ında bu ülkeyi AKP zulmünden kurtarmak için el ele vermemiz lazım. Artık 92. yılımızı kutlarken iktidardaki bir CHP’nin 92. yılını burada kutlayacağız. Ve sadece geriye dönüp diyeceğiz ki; yazık olmuş Türkiye’nin yakın dönemdeki 13 yılına. Ben sizden milletvekiliniz olarak bunu istirham ediyorum. Her şeyi bir tarafa bırakın, geçmişi bir tarafa bırakın, önünüze bakın. Ve CHP’yi iktidara getirmek için, Türkiye’yi bu AKP zulmünden kurtarmak için ne yapmamız gerekiyorsa, şimdiye kadar ne yaptıysanız, üzerine koya koya yolumuzu yürüyelim. Yolumuz açık, günümüz aydınlık olsun” dedi.

Ardından kürsüden anı fotoğrafı çekilmesi için duyuru yapılmasına karşılık, Tanju Özcan hızla tören alanında uzaklaşarak aile fotoğrafında yer almadı.

1 yorum yapılmış
  • yasin aydemir
    14 Eylül 2014 • 11:00
    tanju bey, muhafazakar kesimde en az 90 yıldır var ama partileri o kadar cok kapatıldı ki o kadar cok ''darbe'' yediler ki bu yuzden bu ulkede sadece CHP 91. yılını kutlayabiliyor. acık oy gizli sayım yapıldıgı zamanları da biliyoruz biz tek parti secime girilen donemleri de... Yani siz ugrasmayın biz CHP'yi biliyoruz..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.