VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NURETTİN DOĞANAY YEĞENİNİ EVLENDİRDİ!

8 Eylül 2014

Ak Parti Bolu İl Başkan Vekili Hukuki ve Sosyal İşler Başkanı Nurettin Doğanay’ın yeğeni Abdurrahman ...

Ak Parti Bolu İl Başkan Vekili Hukuki ve Sosyal İşler Başkanı Nurettin Doğanay’ın yeğeni Abdurrahman Doğanay, hayatını Fatma Altunkaya ile birleştirdi. Highway Kongre ve Balo Merkezi’nde yapılan düğünde Doğanay, yeğenini evlendirmenin sevincini yaşadı.

 

Bolu siyasetinin tanınan simalarından Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Doğanay’ın yeğeni Abdurrahman Doğanay, muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Siyasetten spora birçok ismin katıldığı düğün töreninde çiftin nikahı da kıyıldı. Abdurrahman ve Fatma Doğanay çiftinin nikah şahitliğini Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Boluspor Başkanı Savaş Abak yaptılar. Çiftin nikahını kıyan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ömür boyu mutluluklar dileyerek üç çocuk önerisinde bulundu.

Highway Kongre ve Balo Merkezi’nde düzenlenen törene çok sayıda siyasi ve bürokratların yanı sıra çiftin yakınları katıldı. Gece boyunca doyasıya eğlenen çift, davetlilerle kucaklaşıp kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.